شاید از آن دسته از افرادی باشید که اهل دیدن فیلم با زیرنویس هستید؛ اغلب زیرنویس ها جدا از فیلم برای دانلود قرار داده می شوند؛ برای مَچ کردن فیلم و زیرنویس ساده ترین راه دانلود کامپلیر KMPlayer است؛ بعد از دانلود این نمایشگر فیلم کافیست نام زیر نویس و نام فیلم را همانند هم کنید و فیلم را تماشا کنید، یا می توانید فیلم را اجرا کرده و زیرنویس دانلود شده را روی آن بکشید.
برای تغییر نام زیرنویس روی آن کلیک راست کرده و گزینه Rename را انتخاب کنید و نام مورد نظر را بر روی آن قرار دهید. همین کار را بر روی نام فیلم خود انجام دهید. اگر هم حالِ کلیک راست و انتخاب این گزینه را ندارید فقط کافیست فایل خود را انتخاب و گزینه F2 را از روی کیبورد خود فشار دهید.
گاهی در هنگام تماشای فیلم به ضد حال بر می خورید :)) یعنی ناهماهنگی بین زیرنویس و زمان پخش فیلم!
...
(یعنی می بینید که بازیگر در حال دیالوگ گفتن است و بعد از چند ثانیه تازه زیرنویس سرو کله اش پیدا می شود.)
خب برای برطرف کردن این مشکل اصلا نگران نباشید :)) تنها کافیست ثانیه ای را که می دانید در آن زمان چه دیالوگی گفته می شود را انتخاب کنید و فیلم را نگه داشته و کلیک راست کنید.
گزینه Subtitles را انتخاب و از لیست باز شده گزینه Subtitle Explorer - can edit را انتخاب کنید.
حال از لیست باز شده بر روی زیرنویس مورد نظر خود کلیک کنید.
در بالای کادر دکمه های کاربردی را مشاهده می کنید، بعد از انتخاب زیرنویس مورد نظر برای ذخیره و شروع فیلم با متن انتخابی شما باید بر روی دکمه S که در بالا قرار دارد کلیک کنید.
در برخی موارد امکان دارد که متن زیرنویس اشتباه داشته باشد ، برای اصلاح آن می توانید وارد همین پنجره شوید و اینبار بر روی دکمه E کلیک کنید.
در صفحه باز شده امکان ویرایش و تغییر متن زیرنویس را دارید.
چطور بازدید کننده دائم داشته باشیم ؟چطور وبلاگ نویسان را دعوت به وبلاگم نمایم ؟و هزاران سوال دیگر که شاید بارها به ذهنمان رسیده باشد …
یکی از نکته های مهم برای موفقیت در جذب افراد چگونگی نظر دادن است روش ها و اصول زیادی وجود دارد که در این جا به چند نکته اشاره می کنیم.
ابتدا باید دانست نظر یک یادداشت کتبی به عنوان یک توضیح یا انتقاد یا تکمیل کننده متن است،نظر بیان اظهار عقیده است که واکنش یا نگرش شخص را بیان می کند.در واقع بلندگویی برای بیان افکار و عقاید شخص است.
به چند شیوه می توان نظر داد:
اظهارات یا مشاهدات در مورد مطلب ،نقد یا تفسیر و توضیح متن یا بصورت سوال و مثال …
...
معمولا بسیاری از وبلاگ نویسان قسمت نظردهی وبلاگ ها را با بخش تبلیغات وبلاگ خود اشتباه می گیرند و گمان می کنند برای جذب بازدید کننده کامنت های تبلیغاتی و بی محتوا مناسب است.باید توجه داشت کامنت نویسی صحیح سبب ایجاد روابط پایدار ومفید و حتی دوستانه بین وبلاگ نویسان می شود.نوشتن نظر پر محتوا و جالب و جذاب یک هنر است و راهی برای تولید محتوا در آینده ای نزدیک و ایجاد ارزش برای دیگران است .
در نهایت با نوشتن نظرات مناسب تلاش شما برای وبلاگ نویسی و جذب افزایش پیدا می کند. این به خصوص برای وبلاگ نویسان جدید که به دنبال ایجاد یک خواننده یا دنبال کردن در مقایسه با وبلاگ نویسان ثابت هستند مفید است.
باید دانست تعامل همیشه یکی از قویترین نقاط وبلاگ نویسی است. از طریق نظرات ،شما می توانید در طاقچه وبلاگ های دیگر قرار بگیرید.نظرات حجم زیادی از ترافیک را تولید می کنند البته تولید ترافیک از طریق نظرات چیزی است که باید در دراز مدت دنبال کنید. انتظار نداشته باشید 1000 بازدید را تنها با ارسال نظر در یک وبلاگ یا سایت مشهور دریافت کنید؛ در عوض، تمرکز خود را بر نظرات متمرکز و آن را برجسته کنید .
ارسال دائمی نظرات جالب کمک می کند تا شهرت خود را در تورفتگی با جوامع خاص برقرار کنید. اعتبار باعث ایجاد علاقه می شود . اعضای این جوامع می خواهند اطلاعات بیشتری در مورد شما پیدا کنند و به وبلاگ شما می آیند، در صورتی که محتوای عالی را نیز در وبلاگ شما پیدا کنند شانس خوبی است که آنها دوباره و دوباره به بازدید بپردازندو خوانندگان وفادار می شوند.
همانطور که گفتیم، تأثیر تمرکز بر نوشتن نظرات برجسته ،بلافاصله قابل رویت نیست، بلکه در طولانی مدت خود را نشان می دهد.
ساختار و محتوای نظر
مقدمه: تعریف مسئله از مقدمه برای توجه خواننده و علاقه به موضوع استفاده کنید. مشکلی را که می خواهید بحث کنید را مشخص کنید و یک نظریه کوتاه را در مورد آنچه شما فکر می کنید را ارائه دهید. نظرات و دلایل دلایل خود را برای نظر دادن بر یک نقطه اصلی در هر پاراگراف تمرکز دهید. دقیقا مشخص کنید در مورد کدام قسمت از متن صحبت می کنید. نتیجه خلاصه مهمترین استدلال هایی که بهترین ها را از نظر شما پشتیبانی می کنند.
راه ایجاد نظرات برجسته
هر گاه تصمیم گرفتید نظر خود را در یک پست وبلاگ قرار دهید، سه سوال از خود بپرسید:
1. این پست مفید یا جالب برای من بود؟
2. آیا می توانم یک نظر معتبر در مورد موضوع بگویم؟
3. آیا نظر من برای کسی مفید خواهد بود؟
اگر جواب حداقل دو مورد از این سؤال “بله” باشد ، چند دستورالعمل را انجام دهید:
1. نظرات بی محتوا را ترک کنید. نظراتی مانند احسنت ،عالی بود ،مفید نبود ،جالب نبود.نشان دهنده عدم مطالعه مطلب از سوی شماست. سعی کنید دلایل موافقت یا مخالفت خود را تبیین کنید.بهتر است کامنتهایمان ملموس باشند، از مثالهای بیشتری بهره بگیریم و بخشهای انتزاعی را کمتر کنیم.
2. موضوع را گسترش دهید اگرموضوع مطلب برای شما کامل و جامع بود ،سعی کنید با دادن نظر یا ایده و بررسی کاوش مانند ،پست وبلاگ را با دادن نظر گسترش دهید.
3. ارائه بینش شخصی اگر با موضوع آشنا هستید و تجربه شخصی با شرایط مشابه دارید، حتما آن را به اشتراک بگذارید.این اشتراک گذاری سبب راهنمایی های مختلف در آن موضوع و ایجاد اثرات متفاوت بر خوانندگان مختلف می شود. صحبت کردن در مورد تجربه شخصی شما، نظرات خوانندگان را با موقعیت شما شناسایی می کند و برآوردهای های آینده را پیش بینی می کند.
4. منتقد باشید هیچ وبلاگ نویس نباید فکر کند که حقیقت مطلق را داشته ، باید آماده انتقاد باشد. اگر قصد دادن یک نظر منفی را دارید، سعی کنید از عقل و استدلال استفاده کنید. اگر نقد و استدلال شما معتبر باشد احتمال دارد که نویسنده به آنها اعتبار بدهد و حتی سپاسگزار باشد.
توجه کنید تعداد روشهایی که می توانید بینش ها و نمونه ها را به اشتراک بگذارید بی شمار است. اما بینش شخصی شما بیشتر منحصر به فرد خواهد بود. و همین بینش منحصر به فرد شما، نظر شما را بیشتر به یاد ماندنی خواهد کرد و هرچه بیشتر به خودتان بیفزایید و با علم و آگاهی و مطالعه نظرات سودمندی را ارائه دهید.
5. سوالات متداول بپرسید
آیا ایده ای در این پست ارائه شد که شما به طور کامل درک نکردید؟ آیا می خواهید نویسنده در یک نقطه خاص مطلب را گسترش دهد؟ آیا در این پست سوالی جرقه زد؟
سوالات متفکرانه یک راه عالی برای ایجاد روابط است، زیرا گفتگو با یک وبلاگ شخصی آغاز می شود.
شما از آنها سؤال می کنید؛ آنها جواب میدهند و این یک راه عالی برای معرفی خودتان به وبلاگ نویسان است که از آن لذت ببرید.
برای نوشتن کامنت در خصوص متن های تحقیقی، بهترین راه این است که کامنت خود را با توصیفی مثبت و کوتاه در خصوص آن آغاز کنید. سپس کار خود را با تشریح و یا عدم موافقت در خصوص بخش مشخصی از مطلب ادامه دهید. استفاده از این چارچوب در جهت منظم کردن پاسخ شما به وبلاگ مورد نظر راه حلی مناسب می باشد, در صورتی که کامنت شما بیش از حد طولانی نباشد و به مقداری نوشته شده باشد که اولا پر محتوا و قابل استناد به حساب بیاید, دوما طوری نباشد که خواندنش توسط دیگران وقت گیر به حساب آید.
و در آخر نوشتن نظرات عالی باعث رشد جادویی وبلاگ شما خواهدشد. نظرات می توانند قدرتمند باشند. یک دیدگاه عالی می تواند شما را در رادار یک وبلاگ نویس محبوب قرار دهد - نوعی تأثیرگذاری با اتصال فوق العاده که می تواند موفقیت شما را تسریع کند.
سلام
من کنجکاوانه مطلبتون را خوندم ، خودم همیشه سعی می کردم نظراتم مفید و سودمند باشه … اما به این شکل بهش نگاه نکرده بودم . خیلی خوب در مورد همه جزئیات توضیح دادید
ساختار قوی از ویژگی های یک نوشته خوب است که درعین سادگی کلیه زوایای یک موضوع را آشکار کرده و با کمک اطلاع رسانی دقیق ذهن خواننده را روشن می نماید. کلیه تصاویر، افکت ها و سایر جلوه های ویژه در جهت تفهیم بیشتر محتوا ودر خدمت ساختار محتوا هستند و محتوا را تحت تاثیر قرار نمی دهند بلکه آن را تکمیل می کنند. برای انتقال بهتر مفهوم محتوا در این پست چند مورد را به وبلاگ شما پیشنهاد می کنیم . لازم نیست از تمامی آنها استفاده کنید. مواردی را انتخاب کنید که در راستای استراتژی محتوایشما باشند و مخاطبان بیشتری را جذب وبلاگ شما کنند.
...
۱-نمودارها
می توانید داده های آماری خود را به صورت نمودار در محتوای خود قرار دهید تا مخاطبان درک بهتری از آنها پیدا کنند.تحقیقات نشان می دهد ، مقالاتی که در آنها از تصاویری مبتنی بر داده ها استفاده شده رتبه ی چهارم در اشتراک گذاری را دارند. همچنین پست هایی که دارای نمودار هستند بازدیدکنندگان بیشتری را جذب خود می کنند.
۲-نقل قول
انتخاب تصویر همراه با یک نقل قول تاثیر گذار، یک تصویر به یاد ماندنی از محتوا می سازد.
۳-اینفوگرافیک
اینفوگرافی طرحهای بصری هستند که به ما کمک میکنند تا داده های پیچیده ای را به روشی ساده بیان کنیم.
یک اینفوگرافیکخوب با طراحی بالا که موضوعی مربوط به محتوای شما دارد ، می تواند در برند سازی شما بسیار مهم باشد و باعث افزایش ترافیک وبلاگ و سایت شما شود. همچنین زمانی که شما از اینفوگرافیک استفاده می کنید دیگر لازم نیست محتوای متنی طولانی داشته باشید .می توانید کلمات کلیدی و اطلاعات خود را تنها در یک پاراگراف ساده بیان کنید.
۴-گیفوگرافیک
جهت ارائه محتوا به صورت خلاقانه و جدید روش های زیادی وجود دارد ،یکی از این راه ها استفاده از گیفوگرافیک Gifographic است که در شبکه های اجتماعی ما با نام GIF یا بعضا گیف نیز شناخته می شود.
گیفوگرافیک هم شبیه اینفوگرافیک است با این تفاوت که گیفوگرافیک تصاویر متحرک و استاتیک را شامل می شود.
5-اسکرین شات
اسکرین شات ها ساده ترین نوع محتوای بصری هستند. خیلی از افراد امروزه به جای یادداشت برداری از محتوایی خاص، از آن اسکرین شات می گیرند.شما میتوانید در محتوای آموزشی خود از آنها استفاده کنید. به طور معمول برای آموزش استفاده از ابزارها و برنامه های کامپیوتری از اسکرین شات ها بیشتر استفاده می شود.
6-ویدئوها
استفاده از ویدئو در یک پست می تواند سودمند باشد. مطالعات اخیر بازاریابی اینترنتی نشان می دهد که ۱۰۰% کاربران بیشتر وقت خود را صرف صفحاتی می کنند که دارای ویدئو هستند؛ چراکه به راحتی قابل هضم بوده و غالباً بطور کامل مشاهده می شوند.
هنگام ترکیب با پست های متنی، ویدئوها به خوبی می توانند کاربران را در معرض محصولات و یا مفاهیمی قرار دهند که از طریق بصری می توانند بهتر درک شوند.
7-تصاویر
تصاویر نقش مهمی در ارائه سرنخ های بصری به خواننده در مورد محتوا ایفا می کند، هم چنین تصاویر یک فرصت دیگربرای معرفی محتوا به موتورهای جستجو می باشد.
استفاده از کلیدهای میانبر به جای ماوس به حرفه ای تر شدن شما نقش شایانی دارد.
در ادامه لیستی از دستورات کلیدهای میانبر در فتوشاپ قرار داده شده است.
فرمان های پایه برای کلیدهای میانبر در فتوشاپ
دستورالعمل های پایه به کاربران اجازه می دهد خطاهای ساده را به سرعت حل کنند.
Ctrl + Z: یک اقدام واحد در پروژه خود را لغو کنید.
...
Ctrl + Alt + Z: اقدامات متعدد را در پروژه خود لغو کنید.
رابط کاربری
دستورالعمل های این بخش مربوط به رابط کاربری (UI) فتوشاپ هستند که لیست واسط و پنجره های فتوشاپ را تحت تاثیر قرار می دهند.
Tab: همه جعبه های محاوره ای را از پنجره فتوشاپ حذف می کند. همچنین می توانید با فشار دادن کلید F، اندازه های مختلف صفحه نمایش را تغییر دهید.
راست کلیک [در پس زمینه محیط کار]: پس زمینه پیش فرض را می توانید تغییر دهید. (خاکستری تیره به طور پیش فرض است) برای اینکار تنها کافی است که در پس زمینه راست کلیک کنید و یکی از گزینه هایی که ظاهر می شود را انتخاب کنید.
Shift + Tool Hotkey: برای انتخاب ابزار و ابزارهای زیر منو، Shift را نگه دارید و کلید میانبر ابزار را فشار دهید.
Ctrl + اسکرول [چرخ ماوس]: از این دستور برای تغییر بین آرت بردها استفاده کنید. Ctrl + اسکرول بالا، سبب رفتن به سمت راست می شود و Ctrl + اسکرول پایین، سبب جابجایی به چپ خواهد شد.
Ctrl + Tab: این فرمان باعث جابجایی بین تب ها از چپ به راست می شود. برای رفتن از راست به چپ، Ctrl + Shift + Tab را فشار دهید. این دستور درست مثل جابجایی بین تب ها در مرورگرهاست.
فرمان های براش
این بخش از کلید های میانبر در فتوشاپ مربوط به قلم مو ها یا براش ها هستند، این دستورات به کاربران اجازه می دهد تا جنبه های مختلف قلم مو ها را به سرعت تغییر دهند. فراموش نکنید که می توانید براش های فتوشاپ را برای خود اختصاصی کنید! ایجاد الگوهای مخصوص خود می تواند سرعت شما را در انجام کارها افزایش دهد.
[یا]: اندازه قلم مو را کاهش می دهد یا آن را افزایش می دهد.
{یا}: سختی قلم را افزایش یا کاهش می دهد.
aps lock: با استفاده از این دستور، نشانگر قلموی خود را از یک پیش نمایش براش به یک crosshair تغییر می دهد.
فرمان های رنگ
دستورات این بخش به کاربران اجازه می دهد تا رنگ ها را با استفاده از صفحه کلید به کارهای هنری خود بیفزایند.
D: تنظیم پیش زمینه و رنگ پس زمینه به طور پیش فرض (سیاه و سفید).
Alt + Backspace: انتخاب ها یا یک لایه با رنگ پیش زمینه را پر می کند.
Ctrl + Backspace: انتخاب ها یا یک لایه با رنگ پس زمینه را پر می کند.
X: تغییر بین پیش زمینه و رنگ پس زمینه.
فرمان های Layer
لایه بندی یکی از مهمترین و مهمترین ویژگی های فتوشاپ است. به همین دلیل این کلیدهای میانبر در فتوشاپ از مفیدترین ها هستند.
کلید های شماره (1، 2، 3 …): با انتخاب یک لایه خاص و فشار دادن کلید های شماره به طور خودکار تنظیم میزان شفافیت (opacity) آن لایه تنظیم می شود (“1” = کدورت 10٪، “2” = 20٪، “3” = 30٪ و غیره).
شما می توانید در این بخش با سرعت دو عدد را انتخاب کنید تا opacity لایه را به همان درصد وارد شده تغییر پیدا کند (3 و 4 opacity 34٪ را می دهد).
Shift + کلیک [پانل لایه ها]: برای انتخاب لایه های چندگانه در پانل لایه ها، یک لایه را انتخاب کنید، کلید Shift را نگه دارید و لایه دیگری را انتخاب کنید. این فرمان تمام لایه ها را بین لایه های اول و دوم انتخاب می کند.
Ctrl + کلیک [پانل لایه ها]: برای انتخاب بیش از یک لایه در پانل لایه ها، کلید Ctrl را در هنگام کلیک بر روی لایه های مختلف نگه دارید.
کلیدهای Ctrl + J [پنل لایه ها]: برای کپی یک لایه در پانل لایه ها، لایه را انتخاب کنید و Ctrl + J را فشار دهید.
Ctrl + New Layer [پانل لایه ها]: کلید Ctrl را نگه دارید و روی لایه New Layer کلیک کنید تا لایه جدید زیر لایه انتخاب شده اضافه شود. برای اضافه کردن یک لایه جدید بالای لایه انتخاب شده فعلی، Shift را نگه دارید و روی دکمه New Layer کلیک کنید.
کلیدهای Ctrl + Shift + Alt + E: تمام عناصر قابل مشاهده در آرت برد را در یک لایه جدید کپی و پیست می کند.
Ctrl + Thumbnail Click [پانل لایه ها]: برای انتخاب مرزهای لایه به صورت خودکار، Ctrl را نگه دارید و روی Thumbnail در پنل لایه ها کلیک کنید.
Shift + “+” یا “-” [پانل لایه ها]: از طریق Blending Options در پنل لایه های خود تغییر ایجاد کنید.
فرمان های Transform
ابزار Transform اجازه می دهد تا کاربران اندازه و زاویه قرارگیری لایه ها را به دلخواه تغییر دهند.
Ctrl + T: لایه مورد نظر را انتخاب و به شما امکان می دهد که اندازه تصویر را تغییر دهید. برای تغییر اندازه، Ctrl را پس از انتخاب تصویر نگه دارید و نشانگر مربع محصورکننده را بکشید.
Alt + Shift + Drag: اندازه یک تصویر را با محوریت مرکز تغییر دهید.
Shift + Drag [ابزار تبدیل]: تغییر اندازه تصویر با حفظ نسبت اندازه
کلیدهای میانبر در فتوشاپ به شما قدرت می دهد؛ اگر می خواهید به طور حرفه ای با فتوشاپ کار کنید از همین الان تمرین این میانبرها را شروع کنید. تمرین دوباره و دوباره باعث می شود تا همه این میانبرها را به خوبی به خاطر بسپارید و سرعت کار خود را به شدت افزایش دهید. البته این لیست فقط یک بخش کوچک از کلیدهای میانبر در فتوشاپ است و تعداد زیادی هنوز باقی مانده است. اگر شما این میانبرها را به خاطر بسپارید می توانید از اغلب آنها در سایر نرم افزارهای Adobe استفاده کنید.
ارسال شده در 13 اردیبهشت 1397 توسط رهــا در آموزش وب
امروزه اینترنت امکانات و ابزاری فراهم کرده است که شما را قادر می سازد با دنیای اطراف ارتباطی پویا و متقابل داشته باشیدو تجربیات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهید.یکی از راه های ارتباطی سریع و رایگان وبلاگ است .کلمه وبلاگ متشکل از دو کلمه web به معنای شبکه جهانی و log به معنای نوشتن گزارش روزانه است ،به این معنا که یک یا چند نفر به صورت مستمر یا گاه و بی گاه به نوشتن خاطرات و یادداشت های روزانه خود می پردازند.
البته وبلاگ به همین معنا ختم نمی شود و در موارد علمی و آموزشی و… هم کاربرد دارد.
حال شاید این پرسش برای شما ایجاد شود که در کدام سرویس وبلاگ نویسی شروع به کار کنیم؟
برای یک وبلاگ نویس بسیار مهم است که امکانات سرویس ها را بشناسد و متناسب با نیاز خود به بهترین و کامل ترین آن رجوع کند.
در ادامه قصد داریم به معرفی امکانات سرویس های وبلاگ نویسی در پنج سرویس معروف (+معرفی سامانه کوثربلاگ) بپردازیم :
...
1.داشتن نسخه موبایل :یکی از بهترین امکانات بعضی از سرویس های وبلاگی داشتن نسخه موبایل است،اکثر کاربران با تلفن همراه خود اکثر فعالیت های خود را انجام می دهند و داشتن نسخه موبایل این امکان را فراهم کرده که به راحتی و به سهولت مطالب خود را انتشار دهند. سرویس های کوثربلاگ - میهن بلاگ - بلاگ اسکای دارای نسخه موبایل وبلاگ هستند.
در این بین نسخه موبایل کوثربلاگ یکی از بهترین هاست که دائم در حال بروز رسانی و افزودن امکانات جدید است.امکانات این نسخه شامل : سهولت انتشار و مدیریت مطالب و نظرات ، پیش نویس مطالب به صورت آفلاین، مشاهده آفلاین مطالب و نظرات وبلاگ، دریافت اعلان نظرات جدید، مشاهده آمار وبلاگ، مدیریت فایل ها ،تنظیمات وبلاگ و…. است .
2.امکان آپلود عکس ، فیلم ،صوت ،فایل : داشتن امکان آپلود به صورت مستقیم در خود سرویس وبلاگی یکی از امتیازات آن می باشد.در واقع این امکان یکی از نقاط بسیار مهم برای وبلاگ نویسان است ،که مستقیم و بدون نیاز به سایت های آپلود در وبلاگ خود بتوانند فایل های خود را بارگذاری نمایند.
در بین سرویس های بلاگی تنها کوثربلاگ و پرشین بلاگ و بلاگ اسکای دارای این ویژگی می باشند .
3.مدیریت چند وبلاگ با یک نام کاربری :شما ممکن است تمایل داشته باشید در آن ِ واحد چند وبلاگ ایجاد کنید با یک حساب مدیریتی ،این امکان در سرویس های مختلفی از قبیل کوثربلاگ -پرشین بلاگ - میهن بلاگ -بلاگ اسکای وجود دارد.
4.سرویس آمار بازدید : دانستن اینکه روزانه یا بصورت کلی یک وبلاگ چقدر بازدید داشته ،یکی از مهم ترین نیازهای وبلاگ نویسان است.بعضی از سرویس های وبلاگی این امکان را ندارند و وبلاگ نویسان ناچار به سایت های خدمات آمار مراجعه می کنند اما سه سرویس کوثربلاگ و میهن بلاگ و پرشین بلاگ این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده اند.
نکته قابل توجه در این بین آن است که سرویس کوثربلاگ افزون بر نشان دادن آمار روزانه ،هفتگی ،کلی تفکیک آمار مطالب را هم به کاربران ارائه می دهد.برای هر مدیر وبلاگ مهم است که کدام مطلب بازدید بیشتری داشته و این امکان در سامانه کوثربلاگ فراهم شده است.
5.برگزاری فراخوان و مسابقات : پویایی و فعال بودن سرویس وبلاگ دهنده یکی از نقاط قوت آن سامانه به حساب می آید. با افزایش رقابت میان اعضا و برانگیختن خلاقیت و ایجاد محتوا باعث رشد کاربران و بالا بردن تعامل و بازدید آن ها می شوند.دو سرویس کوثربلاگ و میهن بلاگ در این بخش پویا و فعال می باشند.
با نگاهی سریع و گذرا به سامانه کوثربلاگ متوجه می شویم که در هر مناسبت و ایامی، فراخوان و مسابقاتی در حال شکل گیری ست که باعث افزایش فعالیت کاربران می شود.
6.خدمات پشتیبانی به کاربران : ارائه خدمات پشتیبانی یکی از اصلی ترین معیارهای انتخاب سرویس ارائه دهنده می باشد.کاربران در مورد سرویس مورد نظر ، نیاز به آموزش و دریافت اطلاعات دارند، هم چنین در برهه ای خاص به دلیل مشکلات پیش آمده نیاز به افراد توانمند برای انجام امور فنی مربوط به سیستم هستند که باید بدون وقفه و مداوم به کاربران ارائه شود.
اغلب سرویس های وبلاگی دارای این خدمات هستند ،از آن جمله سرویس وبلاگ نویسی کوثربلاگ در هر زمان از چند طریق آماده پاسخ گویی به سوالات و نیازهای کاربران می باشند.
7. امتیازدهی و رتبه بندی وبلاگ ها به صورت روزانه،هفتگی ،فصلی: این ویژگی منحصر به سامانه کوثر بلاگ می باشد که سبب افزایش فعالیت و رقابت بین کاربران می شود. در پایان هرروز رتبه فرد بر اساس معیارهای خاص سنجیده می شود و در پایان فصل کوثربلاگ گزارش جامعی از فعالیت کاربران به تفکیک استان ارائه می دهد .
- دیگر امکانات کوثربلاگ : دارای سئوی قوی و بهینه سازی مطالب برای موتورهای جستجو،امنیت بالا در نگهداری و حفاظت از اطلاعات، جزوه و ویدئوهای آموزشی وبلاگ نویسی،افزودن حذف و تنظیم ابزارهای جانبی قالب به صورت پیشرفته،تشکیل گروههای خصوصی و تعامل با وبلاگنویسان کوثربلاگ،تنظیم قالب برای نمایش در تلفن همراه و تبلت و…می باشد.
در صورت تمایل به ایجاد وبلاگ در سامانه کوثربلاگ تنها کافیست به صفحه اصلی سایت به آدرس www.kowsarblog.ir مراجعه نموده و در بالای صفحه سمت چپ روی ثبت نام کلیک نمایید.برای اطلاعات بیشتر در مورد سامانه کوثربلاگ به لینک های زیر مراجعه نمایید.
با سلام
خیلی خوش آمدید به وبلاگ ما...
در این وبلاگ سعی بر این است که آموزش جامعی از مقدمات عمومی رایانه و نرم افزار های مختلف در اختیار شما قرار داده شود.